Sähköpostilista

Haluatko tietää mitä tapahtuu? Kenelle piti ilmoittautua mihinkin? Mitä se hallitus oikeastaan niissä kokouksissa puuhaileekaan? Paras tapa pysyä meiningissä mukana on liittyä Reettoreiden sähköpostilistalle!

Listalle liittyminen

Lähetä sähköpostia osoitteeseen LISTSERV@UTA.FI. Otsikolla (subject) ei ole merkitystä, kunhan ensimmäiselle riville kirjoitat: SUBSCRIBE REETTORIT ETUNIMESI SUKUNIMESI Varmuuden vuoksi lyö vielä pari tyhjää riviä tämän ensimmäisen rivin alle. Jos tarvitset lisäapua, käy tietokonekeskuksen sähköpostilistasivulla.

Kuinka lista toimii?

Listalle lähetetään postia osoitteella REETTORIT@UTA.FI. Tällöin posti saavuttaa kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet listalle. Pääasiassa näihin kuuluu puheopin vanhoja ja uusia pää- ja sivuaineopiskelijoita, mutta käytännössä listalle liittyminen kuuluu jokaisen yliopistolaisen oikeuksiin.

Listalle kuulujien moninainen joukko on hyvä ottaa huomioon posteja lähetettäessä. Et voi nimittäin rajata vastaanottajia, vaan jokainen REETTORIT(a)UTA.FI -listan jäsen saa postisi. Henkilökohtaiset viestit tulee siis osoittaa kyseiselle henkilölle suoraan. Yleensä yliopistomme sähköpostiosoitteet rakentuvat etunimi.sukunimi@uta.fi -periaatteella, mutta jos et ole varma vastaanottajan henk.koht osoitteesta, voit käyttää sähköpostiosoitehakua apuna.

Esille tulleita ongelmia

Älä lähetä kiertomaileja ja turhia tarinoita Reettoreiden listalle.  Älä myöskään käytä Reettoreiden mailiosoitetta muuhun kuin sille tarkoitettuun tehtävään.

LISTAN VIESTEIHIN VASTAAMINEN on myös aiheuttanut närää. Saadessasi sähköpostia, joka on lähetetty kaikille ja haluat vastata lähettäjälle ÄLÄ KÄYTÄ REPLY-toimintoa. Tällöin mahdollisesti henk.koht vastauksesi saavuttaa kaikki Reettorit-listan jäsenet. Lähettäjälle pystyt lähettämään yksityisen viestin klikkaamalla lähettäjän nimeä/sähköpostiosoitetta. Näin vastaukset esim. tapahtumiin osallistumisesta ”Joo mä tuun sinne bileisiin” eivät mene kaikkien Reettorien mailibokseihin.

Kysyttävää?

Jos sinulla on ongelmia sähköpostilistojen kanssa tai et tiedä kuinka toimia, tietokonekeskuksen sivuilta löytyy vastaus useimpiin kysymyksiin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s