Reettoreiden kevät 2017!

Huh, viimeinen periodi on jo hyvässä vauhdissa ja kevätaurinko lämmittää. Kevät on ollut ja tulee olemaan tapahtumarikas ja opiskelun rinnalle löytyykin jos jonkinmoista tekemistä!

Mitä reettorit ovat ehtineet tehdä kevään aikana?

Helmikuu oli tapahtumien kuningaskuukausi ja jokaiselle reettorille löytyi varmasti joku hauska tapahtuma. Helmikuu aloittetiin rennosti visaillessa O’Connels irkku-pubissa suurella reettori-joukkueella. Vaikka joukkueelle ei voittoa tällä kertaa kotiin tullutkaan, tunnelma oli katossa ja älykkäät reettorit antoivat kaikkensa.

Tampereen opiskeljoiden ylpeys: akateeminen MM-kyykkä keräsi myös muutamia innokkaita reettoreita nauttimaan minttukaakaota ja pelaamaan kyykkää Hervantaan, tuonne teekkareiden kehtoon. Rohkeat reettorit onneksi selvisivät kotiin ehjin nahoin eikä pelivammoja syntynyt montaa. Reettoreiden edustusjoukkue ei tälläkään kertaa valitettavasti tuonut voittoa kotiin, mutta hauskaa oli silti. Seuraavana vuonna reettorit toivovat saavansa lisää taitavia pelaajia joukkueeseen, jotta iloinen kyykkä-joukko kasvaisi entisestään.

17474354_1607505932611476_1770952884_o

Reettoreiden edustusjoukkue

Reettoreille ei kerta Hervannassa riittänyt, vaan helmikuussa järjestettiin myös TiTe ry: n, Sos Ry:n ja Reettoreiden yhteissitsit @Bommari. Sitsit järjestettiin Amerikka-teemalla ja paikalle saapuikin sekä elossa olevia, että kuolleita Yhdysvaltojen presidenttejä. Juoma virtasi ja laulu raikasi, kun teekkarit ja humanistit yhdistivät voimansa. Perinteisen osuuden jälkeen jatkettiin jatkoille kulttimaineen ansainneelle Teekkarisaunalle. Saunan lisäksi paikalla lämpesi palju, jossa kaikista kylmää kestävimmät reettorit viettivät suurimman osan illasta. Keskustelun lisäksi paikalla pelattiin myös beer bongia.

17571005_1607505922611477_827481115_o

Sitsit @Bommari

Jotta koko kevät ei menisi alkoholin huuruisissa tunnelmissa ja, että yliopistoelämästä olisi hyötyä myös jatkon kannalta, Reettorit järjestivät helmikuussa myös työelämätapahtuman. Viesti Ry:n Laura Piiroinen tuli kouluttamaan Reettoreita työnhaun merkeissä. Tapahtumassa cv:t hiottiin timanttiseen kuntoon  ja mieltä painaviin viestinnänalan kysymyksiin sai vastauksia.

Perinteiset Reettoreiden ja Vostokin pulkankääntäjäiset jäivät tänä vuonna vain hengailun tasolle, sillä Tampereen tropiikissa ei lumi riittänyt helmikuulle asti. Hengailu sijottui perinteikkäälle Sorin saunalle ja paikalla tarjoiltiin herkkullisia laskiaspulliaisia ja itse tehtyä pizzaa.

Kevään toisessa kulttuuritapahtumassa reettorit suuntasit kohti Kaijakkaa karaoken merkeissä.  Baarin hämyisissä tunnelmissa moni reettori uskaltautuikin mikin eteen lurittelemaan sulosointuja. Koska reettorit ovat tunnetusti laumaeläimia, muutamia kappaleita esitettiin myös kuoro kokoonpanolla. Sulosointumme herättivät baarikansassa ihailevia huokauksia ja muutaman kappaleen aikana yleisö saatiin myös kannustettua mukaan lauluun.

Imago Ry saapui Jyväskylästä Tampereelle excursion merkeissä ja pyysi Reettoreita ja Vostokia järjestämään yhteisiä illanistujaisia. Ja mehän järjestimme. Suuntasimme yhteisjoukolla Mallashoviin vaihtamaan kuulumisia ja hengailemaan tuopin ääreen. Yllätykseksemme Mallashovin valtasi kuitenkin live-esiintyjät joten äänenvoimakkuus pakotti joukon siitymään viihtyisään Pub Artturiin. Ilta ei loppunut kuitenkaan sinne, vaan yleisön pyynnöstä pieni joukko jatkoi matkaansa kuuluisaan Rodeoon, jonka tapahtumat jäävät tälllä erää pimeyteen.

Kevään Reettorit ihan Pihalla tapahtuma järjestettiin tänä vuonna Tampereen Trampolin Parkissa pomppien ja hyppien. Tapahtumaa kommentoineiden mukaan tuli hiki ja oli hauskaa. Tunnelma oli kimmoisa. Reettorit saivat illanpäätteeksi koko paikan itselleen.

17622798_1607505955944807_2013285083_o

Reettorit ihan Pomppimassa

 

Kevät tulee olemaan tapahtumien täyteinen, joten stay tuned!! Lisää infoa myöhemmin 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s