Laineilla keinui pieni Reettori

Syksy on alkanut todella hyvällä vauhdilla, sähinällä ja elämäniloisella meiningillä. Uudet logopedian ja puheviestinnän opiskelijat saapuivat yliopiston pääkampukselle elokuun viimeisellä viikolla orientoivien opintojen pariin. Ja tuutorithan oli tietysti ihan superinnoissaan! Toivottavasti jokaisella uudella opiskelijalla on hyvä tunnelma opinnoistaan ja muistattehan, että asiassa kuin asiassa neuvoa saa ja pitää kysyä. Tuutorit ja Reettorihallitus on aina valmiina lyömään viisaat päät yhteen ja auttamaan. Sama pätee myös vanhempiin opiskelijoihin. 🙂

30.8.2016 Reettorit ja Vostok ry järjestivät Kalevan Killalla perinteikkäät fuksibileet. Iltaan kuului hauskaa yhdessäoloa ja uusiin ihmisiin tutustumista. Ilta jatkui journalistiikan ja viestinnän sekä logopedian opiskelijoille tyypillisesti dorkaan eli Dorikseen.

Kuva: Reettoreiden ja Vostokin tuutorit esittäytyvät. / Kuva: Reettoreita Kalevan Killalla

Ensimmäisille viikoille on luonnollisesti riittänyt monenlaista ohjelmaa, mutta on mukaan mahtunut tietysti myös uusia kursseja ja oppimisen iloa. Kakkosilla esimerkiksi starttasi esiintyminen-kurssi, joka huipentuu 1.12 Pimeät puheet -tapahtumaan. Tämä päivä kannattaa merkata nyt jo kalenteriin, sillä luvassa on takuulla järisyttävän hyviä ajankohtaisia puheita.

Reettorit ovat avanneet tietämystään menestyksekkäästi Artturin musavisassa, jossa saimme mainetta ja kunniaa sijoittumalla neljänneksi. Lisäksi on ollut rentoa ja hauskaa yhdessäoloa esimerkiksi peli-illan ja Pyynikin munkkikävelyn muodossa.

 

 

Tiistaina 13.9.2016 oli tietenkin vuorossa TAMY:n kaupunkisuunnistus!! Hyväntuulinen Reettorirasti löytyi yliopiston päätalon edustalta. Reettorituutoreiden ylläpitämällä rastilla osallistujajoukkueiden tehtävänä oli käyttää vuorovaikutustaitojaan hyödyksi neuvottelutilanteessa, jossa jokaiselle annettiin tietty rooli ja tehtävä suoritettavaksi. Tarkoitus oli lopulta saada neuvottelut sovittua vaaditulla tavalla. Tehtävä oli kehittävä, osallistava ja osallistujien mielestä erittäin hauska. Tämän Reettorit jo tiesivätkin 😉

img_0980

Kuva: Reettorit – puheviestinnän, logopedian ja vokologian ainejärjestö. Reettoreiden lippu liehui kaupunkisuunnistuksessa.

 

img_0984

Kuva: Reettorirastin tuutorit. Kuvassa Saara Kontiainen, Janina Javanainen, Karla Viitala, Nea Piili, Laura Keinänen ja Susanna Seppälä.

 

img_1017

Kuva: Kaupunkisuunnistuksen jatkoilla Pakkahuoneella Reettorit tanssivat eturivissä palkintojenjakoa odottaessa. Tunnelma oli mitä mahtavin. Aina on aikaa dance battlelle.

Parin kuluneen viikon aikana on Reettorihallitus ehtinyt kokoustaa kahdesti. Ensimmäinen kokous 1.9. sijoittui varmasti Reettoreiden historiassa kolmen pisimmän maraton-kokouksen joukkoon yli kolmen tunnin pituudella. 😀 Asiaa on paljon, sillä syksymme sisältää huikeita tapahtumia ja kesän jäljiltä on käsiteltäviä aiheita.

Reettorit ry:n odotetut 35-vuotisvuosijuhlat ovat 26.11 ja juhlien järjestelyt jo kovassa käynnissä. Vuosijuhlatiimiin on edelleen mahdollista liittyä mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä tapahtumavastaaviin Tinjaan tai Laura K.

Reettoreiden ulkomaan excursio Budapestiin lähestyy (16.- 20.10) ja varainhankinta on käynnissä. Reettoreilla on parasta aikaa kirpputoripöytä Bonuskirpparilla ja la 24.9 exculle lähtevillä Reettoreilla on ravintolapäivä Tampereen Pikku Kakkosen puiston liepeillä. Tarjolla on monenlaista leipomusta ja erityisruokavaliot ja kasvisruokavalio on otettu huomioon. Excursiolle on vielä mahdollista ilmoittautua, joten suosittelen tutustumaan tapahtuman sisältöön Reettoreiden Facebook-sivustolla.

Hallituksen kokouksessa torstaina 15.9 järjestettiin Reettorit ry:n ylimääräinen yhdistyksen kokous sekä hallituksen kokous. Reettorit ry:n puheenjohtaja Emma Virkkunen siirtyi muihin työtehtäviin Helsinkiin ja pyysi eroa puheenjohtajuudesta. Hallitus myönsi eron Virkkuselle ja uudeksi puheenjohtajaksi loppuvuodeksi 2016 valittiin torstain kokouksessa Janina Javanainen.

img_0887

Kuva: Hallitus kokoustaa Telakalla torstaina 1.9  Kuvassa Krista Lampi, Tinja Juutilainen, Laura Hämäläinen, Janina Javanainen, hallopedi Janne Kajander, Laura Keinänen ja Rosa Sievers.

img_1027

Kuva: Hallitus kokoustaa 15.9  Kuvassa Laura Hämäläinen, Janina Javanainen ja Krista Lampi.

 

Huomenna tiistaina 20.9 Reettorit lähtevät keinumaan laineille, nimittäin Reettoriristeilylle Näsijärvelle. Tulossa on huikeat syksyn aloituskekkerit, josta toivottavasti tulee vuosittainen perinne. Hauskaa ainakin tulee olemaan, se on varma.

Innolla huomista uutta Reettoriseikkailua odotellen

Rosa-Maria

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s