Hupsista

Hupsistakeikkaa ja anteeksi. Nyt kyllä hävettää. Reettoreilla on ollut antoisa, kiireinen ja tapahtumia täynnä oleva kevät ja postaaminen on totaalisesti jäänyt kaiken muun jalkoihin. Ei toki ole laisinkaan pätevä syy, mutta tämän kanssa on nyt vain elettävä. Onneksi häpeä on inhimillinen tunnetila ja blogi voidaan herättää uudelleen eloon näin kesän kynnyksellä. Kuten koivun ihanat kirpeänvihreät lehdet yhtäkkiä ovat tupsahtaneet takaisin elämää värittämään, samoin reettoreiden blogi lähtee jälleen liikkeelle. Lupaamme sen.

Monenmoista riemastuttavaa tapahtumaa on kevääseen mahtunut. Esimerkiksi maaliskuussa vierailimme Valtakunnallisilla viestijäsitseillä Jyväskylässä tapaamassa viestijäystäviä. Huhtikuussa järjestetyt yhteissitsit Patina ry:n kanssa vietettiin hyvässä tunnelmassa pyjamabileteemalla. Syksyllä on muuten tulossa vielä uudet yhteissitsit (kokoonpanosta ei vielä ole tarkempaa tietoa) mutta sinne siis mukaan kaikki!

Keväällä teimme yhteistyötä Voimiston kanssa nettisivu-workshopin merkeissä. Antoisa ilta tuotti onnistumisia ja oppimisen iloa. Ja ollaan sitä ehditty opintojen ohessa myös risteillä Ääniaalloilla. IMG_9532

Vappuna Ihan Pihalla eli VIP-pesis järjestettiin jälleen loistavalla kokoonpanolla Kaupin pesiskentällä vappuviikolla. Aurinko ei meitä muistanut läsnäolollaan, mutta se ei haitannut. Maila iskeytyi palloon ja juoksuja sateli. Fiilis pelikentillä oli urheiluhengen mukaisesti energinen ja kaikkensa antava. Ensi vuoden VIP-pesistä jo innolla odotellaan. IMG_9591

Kuvassa: Uljas ja upea reettorijoukkue VIP-pesiksessä.

IMG_9592

Kuvassa: Reettorit vastaavat VIP-pesiksen järjestelyistä yhdessä Patina ry:n ja Oka ry:n kanssa. Kuvassa Miina ja Laura A. tuomassa iloa ja helpottamaan janoa pesiskansan päivässä.

Under the sea eli reettoreiden lukuvuoden päätösbileet juhlittiin merenalaisessa tunnelmassa Tamkon saunatiloilla toukokuun alussa. Laitoimme nimilaput kiertoon ja jaoimme kohteliaisuuksia ja ajatuksiamme toisistamme. Ihan tuli yläasteajat mieleen. Kohteliaisuuksien jakaminen arjessa on muuten helppoa ja vaikutukset voivat olla todella suuria. Pieni kohteliaisuus piristää toisen ihmisen päivää ihan takuulla 🙂 Reettorit juhlivat kuten reettorit aina juhlivat: dance floor on aina varattu reettoreille!

Vasemmassa kuvassa: Tapahtumavastaavat Laura K. & Tinja nauttivat työnsä tuloksista Under the sea-partyjen tunnelmissa.

Oikeassa kuvassa: Reettoreiden ainejärjestölehti Retun päätoimittaja Janina julkisti juhlissa uusimman Retu-lehden.

Tässä oli siis pieni pintaraapaisu kevään tapahtumista. Luonnollisesti mukana on ollut myös monenmoista muuta, kuten Akateeminen mm-kyykkä sekä mieletön opiskelijan vuoden tärkein tapahtuma: Vappu. Jätetään kuitenkin lisää kerrottavaa myöhemmällekin 😉 On reettoreiden elämään mahtunut myös opiskelujakin. Jostain syystä näistä hetkistä ei ole kuvia hehehe. Ahkeraa opiskelua on siis ollut keväällä, kun todistusaineistoa ei ole ehtinyt matkan varrella napsia kuvakollaasiin. Syksyksi blogiin tulossa uudistuksia. Stay tuned.

IMG_9553

ps. joko on talviturkki heitetty?

Kevätterveisin Rosa-Maria & Reettorit

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s