On (fuksin) syksy niin ihmeellinen

Syksy 2015 lähti vauhdikkaasti käyntiin Reettorit ry:n ainejärjestön kanssa, kun porukkaamme liittyi suuri joukko uusia fukseja sekä maisterifukseja! Pientä läpileikkausta ja muisteloa näin vuoden lopun kunniaksi siitä, mitä kaikkea me ehdimmekään yhdessä tehdä!

 

Tästä kaikki lähti! Tuutorit sekä fuksit valmiina aloittamaan ensimmäisen päivän yliopistolla.

 

Koska yliopistossa kenties tärkeintä on muistaa pitää hauskaa ja tutustua moniin uusiin ihmisiin, ovat perinteiset Vostokin ja Reettorien fuksibileet sekä seuraavan päivän fuksipiknik täysin paikallaan!

 

Tänäkin vuonna löytyi innokkaita reettoreita osallistumaan syksyn ensimmäiseen suureen opiskelijatapahtumaan, Tamyn kaupunkisuunnistukseen.

 

 

Mitä olisi syksy ilman reettorikastetta? Tänäkin vuonna kisailu oli rankkaa, raskasta ja ra…. no kuitenkin. Reettorivalan myötä rakkaista fukseistamme tuli virallisesti reettoreita, siispä onnea!

 

Syksyllä raotetaan myös suuria reettorisalaisuuksia, kuten esimerkiksi tuutorien kämppien ovia. Tuurikämppäapproetkot vaiko Tuutoriapprokämppäetkot? Aivan sama! Sanahirviö on kauhea, mutta tapahtuma ei! Hauskaa riitti niin fukseilla kuin tuutoreillakin. Illan päätteeksi kruunattiin voittajajoukkue, jonka miesedustuksen hellään huomaan reettorien rakas maskotti, Julli, siirtyi.

 

Reettorit ry vaalii myös akateemisia perinteitä, joten fuksimme opetettiiin sitsaamaan turvallisessa reettoriympäristössä vanhempien reettoreiden keskellä Suomi Finland Perkele! -sitseillä. Tästä porukasta kyllä lähtee ääntä!

 

Fuksin syksy on kiireinen ja täynnä kaikkea muutosta lukujärjestyksen laatimiseen ja yo-talolla eksymiseen. Mukaan mahtuu suuria opiskelijatapahtumia tai sitten rauhallisia peli-iltoja. Hyviä muistoja ja hauskoja juttuja kertyy muutamassa kuukaudessa hirvittävä määrä, joten nyt kevätkauden kynnyksellä niitä on hyvä verestää!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s